Aluminium ramen - PVC ramen - Houten ramen

Antoine & David De Cabooter

Het team van Antoine & David De Cabooter staat tot uw dienst

Wie zijn we?

Welkom bij het Antoine & David De Cabooter BVBA Team!

Wij leveren en installeren PROFEL aluminium, kunststof en houten ramen en deuren. De merknaam Profel staat letterlijk en figuurlijk voor een ijzersterk profiel. Zowel voor het kunststof, als voor het aluminium en houten buitenschrijnwerk neemt Profel het volledige productieproces voor haar rekening. Van de ruwe grondstof tot en met het kant-en-klare raam. Deze integrale aanpak staat, samen met de zin voor vernieuwing en doorgedreven kwaliteitszorg, borg voor ramen en deuren die met gemak aan de hoogste eisen voldoen. Profel staat dan ook garant voor de onberispelijke kwaliteit van haar producten.

Ook bij de plaatsing garandeert Antoine & David De Cabooter BVBA kwaliteit.Perfecte afwerking, nazorg en service zijn zaken waar wij groot belang aan hechten.

We zijn een relatief klein bedrijf waar persoonlijk contact centraal staat, en nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze toonzaal om zo kennis te maken met het complete gamma PROFEL ramen.

Wij zullen dan met plezier een antwoord geven op al uw technische vragen en u een gratis en vrijblijvende prijsofferte bezorgen.

Medewerkers

ontwerp door bubblefish.be - ontwikkeld door Wouter Standaert